diumenge, 9 d’octubre del 2011

JA TENIM DATA DE JUDICI !!!!!

Finalment quan ja estavem desesperats sense saber cap tipus de notícies, el dimarts d' aquesta setmana es va començar a veure algun moviment.
Des de l'Ecai ens vàren notificar que ens faltava un document aparentment poc important però que el jutge exigia tenir-lo per poder fixar la data del judici.
Ens hi vàrem posar ràpidament i l'endemà mateix ja la teniem.
Amb la documentació avançada per correu electrònic, el jutge finalment va posar la data del Judici i el divendres l'Ecai ens ho va notificar per telèfon dient que seria el 21 d' Octubre. Per tant hem d'estar a Perm el dia 18, 3-4 dies abans.
Com podeu veure, ja estem a la recta Final, com diem sempre,....... Pas a Pas ho anem aconseguint.

Ànims a tots els que esteu en aquest procés, hi ha moments molt durs però al final l'alegria i la felicitat quan arriba aquest moment és indescriptible i recompesna tot el llarg camí.

Una abraçada a tots i totes.

Fins aviat.

6 comentaris:

  1. ¡Enhorabuena !me alegro de esta gran noticia,ha ido la cosa rapidita,aunque a vosotros se os habra hecho larga la espera,ya estamos deseosos de que nos conteis vuestra experiencia como papis.Besitos

    ResponElimina
  2. Pero que bé!!!! Moltes felicitats!!! Aixó ja está aqui mateix, ara a acabar de preparar les cosetes i en no res, maletes!!!!
    Petons

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats, desde vladivostok. Us van fer l'assignació, quan nosaltres també erem a vladivostok, i ara us donen la data de judici quan nosaltres tornem a ser a Vladivostok. Que bé! al igual coincidim a Moscou. Nosaltres i serem fins el dia 1. El hotel cosmos

    ResponElimina
  4. Que bien!!!!!ahora a preparar maletas y muchas cosas para vuestro niño...en breve lo teneis aqui!!!Muchisimas felicidades y un beso enorrrrrmeee!!!!Me podeis decir con que ECAI habeis tramitado????Gracias.

    ResponElimina
  5. Espero que tot hagi anat molt bé i ja estigueu tots tres junts per sempre més!!!
    Una abraçada moooolt gran!

    ResponElimina
  6. Enhorabona nois!!! Ben aviat tindreu el vostre fillet a casa.

    ResponElimina