dijous, 1 de desembre del 2011

FINAL FELIÇ

Hola a tots i totes!

Després de gairebé 2 mesos sense connectar-me degut als viatges a rússia i paperassa que hem fet per tenir-ho tot a punt, només us vull dir que des del dia 11/11/2011 dia que vàrem arribar  a casa  tots 3 junts som la parella més feliça del món, amb això vull intentar transmetre a tots els que esteu esperant en aquest llarg camí, que encara que a vegades és molt angoixant i sembla que no ha d' arribar mai, doncs si ,arriba i val la pena tots els esforços , angoixes, alegries (en fi ,la montanya russa que estem inmersos els que estem en aquest camí de l' adopció).
Dar-vos ànims a tots i totes, els que us falta mes i els que us falta menys que intenteu pensar quan estigueu una mica baixos de morel que hi ha un petit/a que us està esperant que volen que els seus papis els vagin a buscar i que com ens diuen a nosaltres la get, "aquest nen li ha tocat la loteria", i jo respong sempre, és a nosaltres qui ens ha tocat, pertant, ànims que com diu els meu Blog PAS A PAS tot arriba.

Ara comença una nova vida, molt diferent i que sapigueu que NO tot son flor i violes, hi ha moments durs però qui diu que a la vida hi ha alguna cosa fàcil?

Us seguiré els vostres blogs, només que tingueu molta sort en el procés i donar-vos gracies els qui m' heu seguit en aquest camí.

Una abraçada a tothom 

4 comentaris:

  1. Enhorabuena,me alegro que hayais llegado a la meta,eso nos da esperanza a los que aún nos queda un buen trecho.Besitos

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats familia!!! I moltes gràcies per compartir amb nosaltres la vostra experiencia... saber que al final tot arriba, ens ajuda a continuar... Espero que continuem en contacte
    Petones

    ResponElimina
  3. Com m'alegro que tot hagi anat bé i que sigueu tots tres a casa! Com bé diuen la Marina i la Montse, veure que els petits i petites van arribant a casa ens dóna esperança i ànim en el camí que seguim... Gràcies per compartir-ho!
    Moltíssimes felicitats, família! Espero no deixar-te de veure per aquí! Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Hola, quina esperança em dona llegir aquests blocs en que tot acaba bé. Nosaltres som una parella que acabem de tindre la idonietat així que ara comença prendre la decisió de quina Ecai agafar, que tal ha estat l'experiencia amb Asefa?

    ResponElimina